S-Mrkaljević loader made by Nelle, Master Dizajn

Aluminijski prozori

Bez kompromisna kvaliteta, dugotrajnost i otpornost
koja se može folirati u skoro neograničen broj boja.

Sigurnost i stabilnost
njegova su odlika.

Premium kvalitet koji je napravljen za dugovječnost.

Sistemi ALU prozora

Aluminij je izuzetno lagan materijal, male gustoće, stabilan i ne opterećuje konstrukciju. Posjeduje veliku mogućnost oblikovanja. Aluminij je trajan i postojan kao građevinska komponenta bez promjena osobina tijekom vremena. U potpunosti se može reciklirati. Neotrovan je i ne šteti okolini. Nema otrovnih isparavanja i nezapaljiv je. Ima mogućnost varenja, ali pri obradi ne iskri. Dobar je vodič topline i električne energije. Otporan je na koroziju uslijed atmosferskih promjena. Dekorativnog je izgleda i pruža velike mogućnosti kod odabira boja. Jednostavan je za održavanje u interijeru i eksterijeru. ALU prozori su iznimno važan građevinski i izolacijski element koji mora zadovoljiti i estetsku i izolacijsku zadaću.

Ponuda ALU PROZORA

ALU PROZORI PR 50
ALU PROZORI PR 50 TT
ALU PROZORI PR 65 TT
ALU PROZORI PR 85 TT

Informacije o održavanju:

Aluminijska stolarija izuzetno je lagana i osiguran joj je dug vijek trajanja, a redovito održavanje pridonosi njezinoj dugotrajnosti. Kako biste osigurali funkcionalnost, ali i atraktivnost svojih vrata i prozora, potrebno je barem jednom godišnje provjeriti u kakvom se stanju nalaze. Glatke površine ALU stolarija jednostavna je za održavanje, što je jedna od njezinih brojnih kvaliteta. Ne preporučamo korištenje grubih mrežica i žičanih spužvica, kao ni sredstva za čišćenje u bilo kojem obliku. Redovito čistite prašinu i odstranjujte druge vrste naslaga sa profila, okova i brtvi po rubovima profila. Za bolju funkcionalnost stolarije potrebno je održavanje i podmazivanje jednom godišnje. Podmazivanje okova se vrši na označenim točkama i svim pokretnim dijelovima.

Provjetravanje..

Kako biste izbjegli problem s vlagom u prostorijama i rošenjem prozora, redovito provjetravajte svoj dom, osobito u vrijeme zimskih mjeseci kada je ova pojava najčešća. Iako je riječ o velikom problemu, njegovo je rješenje veoma jednostavno i ne zahtjeva puno vremena ni truda. Najbolji način provjetravanja je da odjednom nakratko otvorite sve prozore i napravite propuh. Provjetravanje od 5 minuta dnevno trebalo bi biti dovoljno, no u prostorijama u kojima je isparavanje vode veće, poput kuhinje i kupaonice, možda je bolje to učiniti češće.


Za dugovječnost..

Osim održavanja, na dugovječnost vaše ALU stolarije utječe i pravilno rukovanje. Obratite pažnju na to da ručica za upravljanje uvijek bude u jednom od ova tri položaja: Okomito-okrenuta prema gore (otklopno otvaranje) Vodoravno (zaokretno (normalno) otvaranje) Okomito okrenuta prema dolje (zatvoreno)

Proizvodnja ALU I PVC STOLARIJE - S MRKALJEVIĆ ČELIĆ | EXCLUSIVE HOLDING CH | JER VOLIMO ALUMINIJUM
Proizvodnja ALU I PVC STOLARIJE - S MRKALJEVIĆ ČELIĆ | EXCLUSIVE HOLDING CH | JER VOLIMO ALUMINIJUM

Neki od naših radova iz oblasti ALU stolarije

Slike su simboličnog karaktera. Za više slika pogledajte naše reference u opciji projekti.

ISO standardi

ISO standardi

Mrkaljević d.o.o. podliježe ISO standardima kvalitete i to: ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001.

Montaža

Montaža

Svi proizvodi iz firme Mrkaljević podliježu profesionalnoj montaži od strane našeg stručnog tima poštujući sve dogovorene rokove isporuke.

Garancija

Garancija

S-Mrkaljević d.o.o. Vam obezbjeđuje sigurnu i kvalitetnu garanciju u trajanju i do 10 godina na naš asortiman AL-u i PVC stolarije.

Tradicija

Tradicija

Mi smo sa Vama od 1990. godine što je dobar pokazatelj naše tradicije i kvalitete koju pospješujemo iz dana u dan.
Brendovi sa kojima radimo

Preduvjet kvalitetnog proizvoda su pažljivo birani materijali. Naš kvalitet potvrđuju najbolji svjetski brendovi.

KOMMERLING PROFIL - S-Mrkaljevic - EXCLUSIVE HOLDING CH
ALIPLAST PROFIL - S-Mrkaljevic - EXCLUSIVE HOLDING CH
Marka 1
Marka 1
Marka 1
Marka 1
Marka 1
Marka 1