O nama

Firma S-Mrkaljevic d.o.o. je članica Exclusive Holding CH.

30 +

Godina iskustva

50 +

Zaposlenika

99,9%

Zadovoljnih kupaca

O firmi S-Mrkaljević

Naša firma, sa sjedištem u Čeliću, BiH, se bavi proizvodnjom PVC i AL stolarije već više od 30 godina i zapošljava više od 50 radnika. (Kako domaći, a posebno ino kupci su prepoznali kvalitet i zahvaljujući tome najveći dio). Zahvaljujući kvalitetu profila i načinu izrade najveći dio naših proizvoda završi na tržištu Europske unije, prvenstveno na području Austrije, Njemačke, Francuske, Italije.... Značajan rast prometa bilježimo i na području Švicarske, a posebno otkako je naša firma dio Exclusive Holding-a iz istoimene države.

Za PVC proizvodni program koristimo visokokvalitetne petokomorne, šestokomorne i sedmokomorne profile poznatog njemačkog proizvođača ˝Kömmerling˝.

Za AL proizvode koristimo Emerus proizvodne sisteme, sa i bez prekinutog termičkog mosta (E50, E49TT, E65TT, E85TT) koji zadovoljavaju potrebe za visoko toplinskim performansama. U širokom asortimanu naših AL proizvoda, posebno možemo izdvojiti sistem s95 – obostrano skriveno krilo kojeg odlikuju izuzetne termičke i sigurnosne karakteristike, koji će sa kvalitetnim i modernim dizajnom Vaša vrata učiniti ukrasom Vašeg doma.

 

Osim široke ponude AL i PVC proizvoda, nudimo savremene i moderne sisteme za zaštitu od sunca ili hladnoće, neželjnih pogleda, ali i buke, a u šta spadaju roletne, grilje, raffstore, zip zavjese. Navedeni sistemi imaju mogućnost upravljanja na više načina, što dodatno može olakšati njihovu upotrebu:

Upravljanje putem gurtne/kaiša/špage

Upravljanje putem kurble

Upravljanje putem daljinskog ili prekidača.

Kako biste se zaštiti od neželjenih insekata i bez brige osvježavali Vaše prostorije, također nudimo i komarnike u više varijanti: utapajuće, fix, klizne i rolo komarnike.

U širokom asortmanu proizvoda možemo Vam ponuditi i klupice od AL i PVC u više boja i dimenzija, koje će dodatno ukrasiti Vaše prozore.

Sekciona ili rolo vrata u više boja i tekstura će pružiti savršenu zaštitu za Vašeg limenog ljubimca, a ukoliko želite zimske dane provoditi na terasi, u toplom i zatvorenom prostoru, možemo Vam ponuditi Wintergartene.

Neke od završenih projekata možete pogledati na slikama u prilogu.

Otključajte svoje snove

Neprekosnoveni kvalitet pažljivo biran i testiran za Vas. Izaberite neki od naših proizvoda i uživajte u kvaliteti.

Kontaktirajte nas

Sektor prodaje: +387 35 660 219
Mobitel: +387 62 105 652
Tel/Fax: +387 35 660 870
E-mail za info: info@mrkaljevic.ba
E-mail za prodaju: prodaja@mrkaljevic.ba
E-mail za knjigovodstvo: knjigovodstvo@mrkaljevic.ba
Adresa: Mevludina Ljaljieća 34, 75246 Čelić BiH